سرویس خبر
26 مهر 1398 ساعت 12:03
0 نظر

 

ثبت رکوردی جدید در زمینه تولید لامبورگینی هوراکان

مسئولان لامبورگینی در آخرین اظهارات خود، به ثبت رکوردی جدید در زمینه تولید Lamborghini Huracan اشاره کردند.

همان طور که می دانید، لامبورگینی به عنوان یک کمپانی بزرگ در عرصه تولید خودرو به حساب نمی آید و به صورت سالانه، تعداد زیادی ماشین از چرخه تولد آن خارج نمی شوند. اما به تازگی، برخی چیزها تغییر پیدا کرده و تولیدات آن ها افزایش پیدا کرده است.

تولید لامبورگینی گالاردو در طول 10 سال تنها به عدد 14 هزار رسید و این در حالی است که این کمپانی توانسته مدل هوراکان را تنها در پنج سال، به این عدد برساند که موضوعی شگفت انگیز و جذاب برای مسئولان و البته طرفداران این برند به حساب می آید.

البته بد نیست در مقام مقایسه، بدانید که تولید خودروی تسلا 3 تنها در سه هفته، به این عدد رسید و برای کمپانی جنرال موتوروز، تولید این تعداد خودرو تنها در یک روز امکان پذیر است!

نرخ فروش محصولات لامبورگینی نسبت به سال 2018 حدود 96 درصد افزایش پیدا کرده است که در نوع خود فوق العده بی نظیر به حساب می آید. همچنین از گوشه و کنار، شایعاتی به گوش می رسد که کمپانی Volkswagen قصد دارد تا لامبورگینی را از زیر مجموعه VW حذف کرده و آن را به عنوان یک شرکت مستقل به ثبت برساند.


 



  26 مهر 1398
0 نظر
5.00
  3 رای

نظرات کاربران

در حال بارگذاری