گلکسی نوت Edge اولین گوشی هوشمند جهان با صفحه نمایش خمیده بود که در سال 2014 رسما معرفی شد. این دستگاه دارای نمایشگر با یک لبه خمیده بود؛ با این حال سامسونگ این محصول مفهومی خود را توسعه داد و از چندین گوشی هوشمند با دو لبه خمیده نمایشگر رونمایی کرد. سامسونگ گلکسی S6 Edge اولین گوشی هوشمند دارای دو لبه خمیده نمایشگر محسوب میشود. از زمان معرفی این دستگاه تا به امروز، شاهد عرضه اسمارت فونهای زیادی با این ویژگی بودیم. علاوه بر سامسونگ، شرکتهای دیگری مانند هوآوی و سونی نیز مشغول به تولید گوشیهای هوشمند با صفحه نمایش خمیده هستند. برای آشنایی با بهترین گوشیهای هوشمند اندرویدی مجهز به نمایشگر خمیده، در ادامه همراه ما باشید.
گوشیهای سری گلکسی نوت اولین دستگاههای مجهز به نمایشگر خمیده بودند که در چند سال اخیر نیز این سنت را حفظ کردهاند. سامسونگ به تازگی از گوشیهای گلکسی نوت 10 و گلکسی نوت 10 پلاس رونمایی کرده است. در حالی که گوشی گلکسی نوت 10 پلاس دارای صفحه نمایش 6.8 اینچی سوپر امولد با رزولوشن QHD+ است، پنل جلویی سامسونگ گلکسی نوت 10 را یک نمایشگر 6.3 اینچی سوپر امولد با رزولوشن فول اچ دی پلاس پوشانده است. در مرکز بخش بالایی نمایشگر این دو گوشی هوشمند شاهد حضور یک حفره هستیم که دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی آنها را میزبانی میکند.
قدرت پرچمداران جدید سامسونگ را با توجه به بازار هدف، چیپست اسنپدراگون 855 و یا اگزینوس 9825 تامین میکند. این محصولات به قلم S Pen پیشرفته مجهز شدهاند و از استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار پشتیبانی میکنند. این دو دستگاه دارای سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر و سنسورهای 12، 12 و 16 مگاپیکسلی برای دوربین اصلی خود هستند. تفاوت میان این دو گوشی هوشمند مربوط به حجم باتری، میزان رم و حافظه داخلی است. گلکسی نوت 10 به باتری 3500 میلی آمپر ساعتی، 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده است. گلکسی نوت 10 پلاس دارای باتری 4300 میلی آمپر ساعتی با قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع 45 واتی، 12 گیگابایت رم و 256/512 گیگابایت حافظه داخلی است. این محصولات فاقد جک 3.5 میلی متری هدفون هستند.
مشخصات سامسونگ گلکسی نوت 10 به شرح زیر است:
مشخصات سامسونگ گلکسی نوت 10 پلاس به شرح زیر است:
گوشیهای گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس به صفحه نمایش Dynamic AMOLED خمیده مجهز شدهاند که دارای رزولوشن QHD+ است. گلکسی S10 پلاس از نمایشگر 6.4 اینچی و گلکسی اس 10 از صفحه نمایش 6.1 اینچی بهره میبرد. از نظر مشخصات فنی تفاوت چندانی میان این محصولات وجود ندارد، هر دو دارای پردازنده یکسان، دوربین اصلی یکسان و سنسور اثر انگشت زیر صفحه نمایش هستند. گلکسی اس 10 و گلکسی S10 پلاس از کارت حافظه خارجی پشتیبانی میکنند و دارای جک 3.5 میلیمتری هدفون هستند.
گلکسی S10 پلاس در مقایسه با نسخه استاندارد خود مزیتهایی دارد که برای مثال میتوان به دوربین سلفی دوگانه، باتری بزرگتر و حداکثر 12 گیگابایت رم اشاره کرد. این محصولات از طراحی جذابی بهره میبرند و امکانات مناسبی را در اختیار کاربران قرار میدهند. گلکسی S10 و گلکسی اس ۱۰ پلاس از بهترین گوشیهای هوشمند با نمایشگر خمیده محسوب میشوند که البته قیمت بالایی دارند.
مشخصات گلکسی اس 10 به شرح زیر است:
مشخصات گلکسی S10 پلاس به شرح زیر است:
هوآوی پی 30 پرو دارای صفحه نمایش بزرگ 6.47 اینچی OLED خمیده است که رزولوشن آن به فول اچ دی پلاس میرسد. جدیدترین پرچمدار هوآوی از دوربین بسیار قدرتمندی بهره میبرد. این دوربین دارای 4 سنسور بوده که با استفاده از حالت Night Mode قادر به ثبت تصاویر بسیار باکیفیت در شرایط نوری ضعیف است. یکی از سنسورهای این دوربین به صورت پریسکوپی بوده که قابلیت بزرگنمایی بالایی را در اختیار کاربران قرار میدهد. هوآوی برای این پرچمدار خود امکانات زیادی را در نظر گرفته که برای مثال میتوان به سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر و پشتیبانی از شارژ بیسیم معکوس اشاره کرد.
انرژی هوآوی P30 پرو توسط یک باتری 4200 میلی آمپر ساعتی تامین میشود که نزدیک به 10 ساعت شارژدهی دارد. این دستگاه به چیپست کایرین 980 و 8 گیگابایت رم مجهز شده و از استاندارد IP68 پشتیبانی میکند. هوآوی با استفاده از شیشه و فلز در ساخت این اسمارت فون، موفق به خلق یک محصول زیبا و جذاب شده است. در حالی که هوآوی محصولات مناسبی را تولید میکند، تحریمهای ایالات متحده آمریکا آینده آن را در هالهای از ابهام قرار داده است.
مشخصات هوآوی P30 پرو به شرح زیر است:
گوشی وان پلاس 7 پرو به صفحه نمایش 6.67 اینچی خمیده OLED با رزولوشن QHD+ مجهز شده است. این نمایشگر دارای رفرش ریت 90 هرتز است. قدرت این اسمارت فون توسط چیپست اسنپدراگون 855 تامین میشود و در بالاترین نسخه خود دارای 12 گیگابایت رم است. روی پنل پشتی این محصول دوربین اصلی سه گانه به چشم میخورد و دوربین سلفی آن درون یک مکانیزم کشویی قرار گرفته است. استفاده از دوربین سلفی پاپ آپ و سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر باعث شده با نسبت صفحه نمایش به بدنه بالایی روبهرو باشیم.
وان پلاس 7 پرو در زمینه سیستم عامل عملکرد مناسبی دارد و پوسته OxygenOS بسیار روان کار میکند. این موارد باعث شده وان پلاس 7 پرو تبدیل به یکی از بهترین گوشیهای هوشمند با نمایشگر خمیده شود. این دستگاه دارای کمبودهایی است که برای مثال میتوان به عدم پشتیبانی از شارژ بیسیم، استاندارد IP68 و همچنین جک 3.5 میلیمتری هدفون اشاره کرد. با وجود این مشکلات، وان پلاس 7 پرو نسبت به گوشیهای گلکسی S10 پلاس و هوآوی P30 پرو، قیمت کمتری دارد.
مشخصات وان پلاس 7 پرو به شرح زیر است:
ZTE سابقه طولانی در تولید گوشیهای پرچمدار با قیمت مناسب دارد. این شرکت در سال 2016 از گوشی اکسون 7 رونمایی کرد که با استقبال مناسبی از سوی کاربران مواجه شد. اکسون 10 پرو جدیدترین پرچمدار زدتیای در بازار محسوب میشود. این محصول به مشخصات فنی مشابه با دیگر پرچمداران موجود در این لیست مجهز شده که برای مثال میتوان به چیپست اسنپدراگون 855، باتری 4000 میلی آمپر ساعتی با قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع Quick Charge 4.0، دوربین اصلی سه گانه با سنسورهای 48، 20 و 3 مگاپیکسلی و صفحه نمایش 6.47 اینچی OLED با رزولوشن فول اچ دی پلاس و برش قطرهای اشاره کرد.
دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی، پشتیبانی از شارژ وایرلس و استاندارد IP53 و سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر سایر مشخصات گوشی ZTE اکسون 10 پرو را تشکیل میدهند. این محصول مانند اکثر پرچمداران حاضر در بازار فاقد جک 3.5 میلیمتری هدفون است. قیمت در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند برابر با 550 دلار است که خبر از ارزش خرید بالای آن میدهد.
مشخصات زدتیای اکسون 10 پرو به شرح زیر است:
هوآوی میت 20 پرو به یک صفحه نمایش خمیده 6.39 اینچی امولد مجهز شده است. نسبت تصویر این نمایشگر برابر با 19.5:9 بوده و رزولوشن QHD+ برای آن در نظر گرفته شده است. قدرت این گوشی هوشمند هوآوی توسط چیپست کایرین 980 تامین میشود و در بالاترین نسخه دارای 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی است. این دستگاه از درگاه کارت حافظه خارجی پشتیبانی میکند که البته تنها میتوان از کارتهای NM هوآوی برای افزایش ظرفیت حافظه داخلی آن استفاده کرد.
هوآوی میت 20 پرو به سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر مجهز شده و انرژی آن توسط یک باتری 4200 میلی آمپر ساعتی تامین میشود. در کنار سنسور اثر انگشت، هوآوی برای این پرچمدار خود سیستم تشخیص چهره سه بعدی نیز در نظر گرفته است. این دستگاه فاقد پورت 3.5 میلیمتری هدفون است. این اسمارت فون از ویژگی شارژ وایرلس معکوس پشتیبانی میکند که البته سرعت پایینی دارد. هوآوی میت 20 پرو در بسیاری از کشورها برای فروش عرضه شده و با مناسبی از سوی کاربران مواجه شده است.
مشخصات هوآوی میت 20 پرو به شرح زیر است:
آخرین گوشی هوشمند موجود در این لیست، نماینده شرکت ژاپنی سونی است. اکسپریا XZ3 جدیدترین پرچمدار سازنده خود محسوب نمیشود و این لقب در اختیار گوشی اکسپریا 1 و یا اکسپریا 5 است؛ با این حال اکسپریا XZ3 از نمایشگر 6.0 اینچی خمیده بهره میبرد. این صفحه نمایش دارای نسبت تصویر 18:9 و رزولوشن QHD+ است. قدرت این محصول توسط چیپست قدیمی اسنپدراگون 845 تامین میشود و به 4/6 گیگابایت رم مجهز شده است.
این دستگاه برخلاف جدیدترین پرچمدار سونی، اکسپریا 1 دارای دوربین اصلی تکی 19 مگاپیکسلی است. سنسور اثر انگشت زیر دوربین اصلی قرار دارد. سونی اکسپریا XZ3 به سیستم عامل اندروید 9 پای مجهز شده و سونی چندین ویژگی نرم افزاری برای آن در نظر گرفته است. این دستگاه از استاندارد IP68 پشتیبانی کرده و دارای درگاه کارت حافظه خارجی است. این گوشی هوشمند در زمان عرضه قیمتی نزدیک به 900 دلار داشت؛ با این حال هم اکنون با قیمت 550 دلار به فروش میرسد.
مشخصات فنی سونی اکسپریا XZ3 به شرح زیر است:
نظر شما در رابطه با گوشیهای هوشمند موجود در این لیست چیست؟ آیا باید دستگاه دیگری در این لیست حضور داشته باشد؟ نظر خود را با ما و دیگر کاربران در میان بگذارید.