گوشیهای اندرویدی بیشترین سهم از بازار گوشیهای موبایل را در اختیار دارند. اندروید از ویژگیها و امکاناتی برخوردار است که در دیگر سیستمعاملهای موبایل دیده نمیشود. علاوه بر خود اندروید، شرکتهایی که محصولات اندرویدی مختلفی میسازند، را نیز باید در این موفقیت سهیم دانست. با این حال نمیشود از برخی اشتباهات بزرگ و تاثیرگذار تولیدکنندگان گوشیهای اندرویدی گذشت.
در طول این سالها که از عمر اندروید میگذرد اشتباهات بزرگ رخ داده و تصمیمات غلطی گرفته شده است که برخی از آنها به وجه اندروید و شرکت سازنده صدمه زده است. در ادامه مطلب برخی از این اشتباهات را به شما معرفی میکنیم پس با تا انتها با ما همراه باشید.
حذف امکان نصب کارت حافظه جانبی یکی از تصمیمات بدی بود که برای یکپارچهتر کردن بدنه دستگاه و مقاومت بیشتر در برابر نفوذ آب اتخاذ شد. با این کار بسیاری از کاربران خیلی زود با کمبود حافظه گوشی مواجه شدند در نتیجه به سمت خرید گوشیهایی با حافظه داخلی بیشتری رفتند که گرانتر بود.
در حال حاضر شرکتها به فناوری دست پیدا کردهاند که میتوانند، بدون نگرانی از موارد اشاره شده، درگاه کارت حافظه microSD را به گوشیهای خود بازگردانند اما همچنان برخی از شرکتها بر حذف کردن درگاه کارت حافظه اصرار میورزند.
در زمان معرفی G5 ویژگی ماژولار بودن آن بسیار مورد توجه قرار گرفت. با اینکه ماژولار بودن جی 5 یک پیشرفت نوآورانه در صنعت موبایل به حساب میآمد اما در نهایت، به دلیل بد اجرا شدن آن، به فاجعه تبدیل شد.
الجی در ابتدا قول ایجاد اکوسیستمی کامل و قوی از ماژولهای G5 را به کاربران داده بود که با استفاده از آنها تواناییهایی این پرچمدار فراتر از گوشیهای هوشمند عادی میشود ولی متاسفانه چنین قولی عملی نشد و جی 5 آنطور که انتظار میرفت مورد استقبال قرار نگرفت.
زمانی که اپل جک هدفون را در آیفون 7 حذف کرد بسیاری از کاربران اندروید به این تصمیم خندیدند اما دیری نپایید که شرکتهای اندرویدی، مثل موتورولا، نیز جک هدفون را در گوشیهای خود حذف کردند.
بسیاری بر این باورند حذف کردن جک 3.5 میلیمتری هدفون آنطور که گفته میشود ضرورت ندارد ولی دستهای دیگر این کار را لازمه حرکت به سمت فناوریهای جدیدتر میدانند. در هر صورت بزرگترین مشکلی که گوشیهای بدون جک هدفون با آن روبهرو هستند عدم توانایی گوشی دادن به موسیقی و شارژ کردن گوشی به طور همزمان است.
پیش از فاجعه آتش گرفت نوت 7، سامسونگ اشتباه کوچکتری انجام داده بود که سر و صدای زیادی به پا کرد. اگر کاربری اشتباها قلم گلکسی نوت 5 را برعکس وارد دستگاه میکرد دیگر قادر به خارج کردن آن نبود. اگرچه سامسونگ پس از مطلع شده از این مشکل سریعا آن را اصلاح کرد ولی این موضوع تا چند هفته به خبر داغ اینترنت بدل شده بود؛ البته نه به داغی باتریهای نوت 7!
HTC اولین شرکتی بود که از فناوری اولتراپیکسل در گوشیهای هوشمندش استفاده کرد. این فناوری با هدف گرفتن عکسهای بهتر در فضای کم نور از پیکسلهای بزرگتر در سنسور دوربین استفاده میکند. HTC ONE M7 اولین گوشی بود که از این فناوری در دوربین خود بهره میبرد ولی در عکسهای گرفته شده با آن هالهای صورتی رنگ ظاهر میشد که خیلیها را از خریدش پشیمان کرد.