خانهاخبار
روند روبه‌رشد اندروید 7 ادامه دارد!

روند روبه‌رشد اندروید 7 ادامه دارد!

طبق آمارهای منتشرشده، بالاخره سهم اندروید 2.2 Froyo، نسخه‌ای از اندروید که سال 2010 منتشر شده بود، به کمتر از 0.1 درصد رسید و از نمودار نسخه‌های اندروید محو شد.
۱۳۹۵/۱۰/۲۵

باز هم نوبت به اندروید رسید تا گوگل بار دیگر آمار توزیع نسخه‌های مختلف این سیستم عامل را اعلام کند. طبق آمارهای منتشرشده، بالاخره سهم اندروید 2.2 Froyo، نسخه‌ای از اندروید که در سال 2010 منتشر شده بود، به کمتر از 0.1 درصد رسید و از نمودار نسخه‌های اندروید محو شد.

قدیمی‌ترین نسخه اندروید، جینجربرد، هنوز بالای 0.1 درصد سهم دارد و پس از آن نسخه آیس کریم با 1.1 درصد، کمترین سهم را در میان نسخه‌های اندروید به خود اختصاص داده است. تعداد کاربران این نسخه‌ها روزبه‌روز کمتر می‌شود. ماه نوامبر هر دو نسخه جینجربرد و آیس کریم 1.2 درصد از کاربران اندروید را شامل می‌شدند.

image

اما آخرین نسخه اندروید اکنون به 0.7 درصد رسیده است. این در حالی است که 4 ماه از انتشار رسمی این نسخه می‌گذرد اما با توجه به سرعت کم آپدیت گوشی‌ها به آن، عجیب نیست شاهد این میزان برای سهم اندروید نوقا در بازار باشیم. نسخه 5 اندروید لالیپاپ با داشتن سهم 33.4 درصد در بازار هنوز پرطرفدارترین نسخه این سیستم عامل محبوب است. نسخه 6 اندروید مارشمالو با 29.6 درصد، اندروید کیت کت با 22.6 درصد و جلی بین با 11.6 درصد در جایگاه‌های بعدی بازار اندروید قرار دارند.

در این گزارش می‌بینیم که به جز آخرین نسخه های اندروید، یعنی مارشمالو و نوقا، سهم سایر نسخه‌ها نسبت به ماه‌های گذشته کمتر شده است؛ روندی که احتمالا در ماه‌های آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

 

 

 

image

 

برچسب‌ها:

اخبار مشابه

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

دیدگاه‌ها (2 نظر)

iliaj

۱۳۹۵/۱۰/۲۶
????????????????????????????????????????????آره این دوسال داشتن آپدیت خیلی بده مثلا j7 با کیفیا ترین اما چون 2015 ساختنش دیگه محرومه

ali.gorji

۱۳۹۵/۱۰/۲۵
چرا به خواسته مشتری حرف میزنین؟ الان اپراتور برای تمام گوشی ها اندروید نوقا بده ببین کسی هست آپ نکنه؟
۳۳ درصد رو اندروید لالیپاپ داره چون براشون آپدیت نیومده.
من ندیدم کسی بگه برای من اندروید ۷ اومده ولی من ۵ دوس دارم.
همه دوس دارن ۷ بشن ولی گوشیشون آپ نمیشه برای همین ۳۳ درصد ۵ دارن.
این محبوبیت نیست بلکه محرومیته.آن ۳۳ درصد محروم شدن از داشتن نوقا.
امار از روی علایق نیست.کوتاهی شرکت ها در آپ کردنه یا گوشی ها توانایی اجرا ندارن.