GSM-logo
خانهاخبار
کو: سری آیفون ۱۷ داینامیک آیلند کوچک‌تری ندارند

کو: سری آیفون ۱۷ داینامیک آیلند کوچک‌تری ندارند

در حالی که تقریبا تمامی شایعات حاکی از داینامیک آیلند کوچک‌تر برای آیفون ۱۷ بودند، مینگ چی کو امروز به طور کلی طرفداران اپل را ناامید کرد.

۰۶ بهمن ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

مینگ چی کو تحلیلگر معروف اپل، امروز گفت که سری آیفون ۱۷ که اپل قصد دارد امسال عرضه کند، دارای داینامیک آیلند کوچک‌تر نیستند.

آیفون ۱۷

او در رسانه‌های اجتماعی گفت که انتظار دارد اندازه داینامیک آیلند در خط تولید آیفون ۱۷ تا حد زیادی بدون تغییر باقی بماند. اظهارات وی برخلاف شایعات قبلی است که در مورد تغییرات برنامه‌ریزی شده برای مدل‌های آیفون ۱۷ شنیده‌ایم.

جف پو تحلیلگر سال گذشته چندین بار گفت که اپل یک فلز را برای فیس ایدی در آیفون ۱۷ پرو به کار خواهد گرفت که نتیجه آن یک داینامیک آیلند بسیار باریک خواهد شد، اما به نظر می‌رسد که ممکن است این اتفاق رخ ندهد.

اپل اولین بار داینامیک آیلند را با سری آیفون‌های ۲۰۲۲ معرفی کرد و از آن زمان تاکنون تغییر چندانی نکرده است. شایعات مداومی وجود دارد مبنی بر اینکه اپل در نهایت قصد دارد یک بریدگی بسیار کوچکتر داشته باشد که فضای بیشتری را برای صفحه نمایش فراهم کند، اما مشخص نیست که اپل چه زمانی بتواند این تغییر سخت افزاری را انجام دهد.

در حالی که ممکن است مدل‌های آیفون ۱۷ ظاهر جدیدی برای داینامیک آیلند پیدا نکنند، اپل در نظر دارد تغییرات طراحی دیگری ایجاد کند. یک آیفون ۱۷ ایر فوق‌العاده باریک وجود خواهد داشت که اولین طراحی مجدد اپل در سال‌های اخیر را نشان می‌دهد. شایعه شده است که هر دو مدل آیفون ۱۷ ایر و آیفون ۱۷ پرو دارای تنظیمات دوربین افقی بازطراحی شده هستند.

برچسب‌ها:

home_header