home_header
GSM-logo
خانهاخبار
یک یوتوبر موفق به اجرای بازی GTA V روی کنسول نینتندو سوییچ شد!

یک یوتوبر موفق به اجرای بازی GTA V روی کنسول نینتندو سوییچ شد!

یوتوبری به تازگی موفق شده تا با اورکلاک کردن یک نینتندو سوییچ، عناوین سنگینی چون GTA V و God of War را روی آن اجرا کند.
۰۲ مرداد ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

کنسول قابل حمل نینتندو سوییچ که بیش از شش سال از عرضه آن به بازار می‌گذرد؛ یکی از پرطرفدارترین کنسول‌های تاریخ محسوب شده و همچنان خبری از جانشین آن نیست. با وجود سخت افزار قدیمی این کنسول، به نظر رسیده که سوییچ هنوز قابلیت‌های نهفته را درون خود دارد. یوتوبری به نام «Geekerwan» به تازگی موفق شده تا با اورکلاک کردن نینتندو سوییچ خود، عناوین سنگینی چون Grand Theft Auto V، Titanfall 2 و حتی God of War (2018) را روی آن اجرا کند.

image

 

این یوتوبر توانسته تا سیستم عامل اندروید ۱۱ را روی سوییچ خود نصب کرده و سپس کلاک اسپید پردازنده آن را به ۲.۳ گیگاهرتز افزایش دهد. نینتندو سوییچ به همراه پردازنده انویدیا تگرا X1 روانه بازار شد که دارای چهار هسته از نوع آرم کورتکس A57 و چهار هسته کمکی از نوع آرم کورتکس A53 با کلاک ۱.۰ گیگاهرتز بود. وی همچنین سرعت حافظه را از ۱٫۶۰۰ مگاهرتز به ۲٫۵۰۰ مگاهرتز افزایش داده است.

image

محیط استیم در نینتندو سوییچ

متاسفانه، امکان اجرای بازی‌های مخصوص پی سی روی سیستم عامل اندروید وجود ندارد و به همین دلیل، «Geekerwan» سپس مجبور به نصب سیستم عامل لینوکس (توزیع Ubuntu) شده و توانسته تا به بازی‌های خود در استیم دسترسی پیدا کند. در عناوینی چون Titanfall 2 و God of War، عملکرد این کنسول همانند انتظارات بسیار ناپایدار بوده و نینتندو سوییچ فریم ریتی بین ۵ تا ۳۰ فریم بر ثانیه را ارائه می‌دهد.

اوضاع تنظیمات گرافیکی بازی‌ها در این کنسول چندان بد نیست؛ اما فریم ریت بسیار ناپایدار بازی‌ها موجب آن شده تا امکان تجربه آنها به صورت صحیح وجود نداشته باشد. این یوتوبر همچنین طی تجربه خود از این بازی‌ها با باگ‌های صوتی فراوانی روبرو شد.

image

 

در هنگام اجرای بازی Grand Theft Auto V، اوضاع بدتر شده و حتی با تنظیمات گرافیکی Low و رزولوشن 720p نیز با فریم ریتی کمتر از ۱۰ فریم بر ثانیه مواجه می‌شویم. با توجه به سخت افزار بسیار قدیمی نینتندو سوییچ، حتی توانایی اجرای این بازی‌ها نیز یک معجزه به نظر می‌رسد!

در چند وقت اخیر، بازار کنسول‌های قابل حمل بسیار داغ شده و شاهد عرضه محصولات قدرتمندی چون استیم دک و ایسوس راگ الای به بازار بودیم. نینتندو نیز قاعدتا از قافله عقب نمانده و شایعاتی مبنی بر معرفی جانشین سوییچ در ماه‌های آتی شنیده می‌شوند.

 

درباره اجرای این بازی‌ها روی نسخه‌ای اورکلاک شده از نینتندو سوییچ چه می‌اندیشید؟ آیا عقیده دارید که سوییچ ۲، قدرتی در حد محصولاتی چون استیم دک خواهد داشت یا بار دیگر شاهد عرضه محصولی با سخت افزار نه چندان قدرتمند خواهیم بود؟