GSM-logo
خانهاخبار
گوگل در حال کار روی نسخه‌ای تحول یافته از حالت پرواز است

گوگل در حال کار روی نسخه‌ای تحول یافته از حالت پرواز است

شرکت گوگل اخیرا پتنت جدید را ثبت کرده که خبر از برنامه‌های آنها برای اعمال تغییرات اساسی در حالت پرواز گوشی‌های هوشمند را می‌دهد.
۲۰ تیر ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

شرکت گوگل به تازگی پتنت جدیدی را برای خلق یک حالت پرواز هوشمند ثبت کرده است. گوگل قصد داشته تا با استفاده از سنسور‌های گوشی و رصد کردن عواملی چون سرعت و شتاب، میزان فشار هوا و شناخت صداهای مخصوص داخل کابین هواپیما، امکان فعالسازی حالت پرواز در گوشی کاربران به صورت خودکار را فراهم کند.

image

 

جزئیات این پتنت که توسط Parkifly منتشر شده‌اند؛ نشان می‌دهند که گوشی با سنجش کاهش فشار هوا و همچنین افزایش شتاب و سرعت کاربر، امکان فعالسازی حالت پرواز هوشمند را خواهد داشت. البته همانطور که پیش‌تر به آن اشاره کردیم؛ گوشی عوامل دیگری مانند صدای موتور هواپیما، سیگنال‌های رادیویی متفاوت و حتی وضعیت رزرو بلیت اینترنتی توسط کاربران را نیز بررسی می‌کند!

image

 

پس از اینکه دستگاه از اینکه کاربر در حال پرواز است مطمئن شود؛ به طور خودکار حالت پرواز هوشمند را فعال خواهد کرد. پس از فعالسازی این حالت، اتصال کاربر به وای فای و بلوتوث حفظ شده و تنها سیگنال‌های رادیویی متوقف می‌شوند. در حال حاضر پس از فعال کردن حالت پرواز در گوشی‌های با سیستم عامل iOS یا اندروید، وای فای و بلوتوث به طور خودکار خاموش می‌شوند و کاربر باید شخصا آن‌ها را فعال کند.

این حالت همچنین قابلیت دیگری را نیز ارائه داده تا فشار کمتری به اینترنت وای فای محدود درون هواپیما وارد شود. به گفته گوگل، پروسه‌هایی مانند بک‌-آپ گرفتن از اطلاعات و عکس‌های کاربر که پهنای باند فراوانی را به خود اختصاص می‌دهند؛ موجب فشار بیش از حد به وای فای درون پرواز و کاهش سرعت آن برای سایر کاربران می‌شوند. حالت پرواز هوشمند، از انجام اینگونه پروسه‌های پرفشار در حین پرواز جلوگیری کرده تا تمامی کاربران امکان استفاده از اینترنت را داشته باشند.

image

 

با وجودی که کاربرد‌های این قابلیت جدید نسبتا محدود هستند؛ باید گفت که این ایده جالبی از سوی گوگل محسوب شده و امیدواریم که به زودی آن را در سیستم عامل اندروید ببینیم.

درباره این پتنت جدید شرکت گوگل چه فکر می‌کنید؟ به عقیده شما، حالت پرواز هوشمند کاربرد خاصی خواهد داشت یا خیر؟

home_header