GSM-logo
خانهاخبار
سامسونگ گلکسی اس 22 الترا احتمالا نسخه ۱ ترابایتی نیز خواهد داشت

سامسونگ گلکسی اس 22 الترا احتمالا نسخه ۱ ترابایتی نیز خواهد داشت

به نظر می‌رسد که شرکت سامسونگ قصد دارد تا پرچمدار بعدی خود را در نسخه‌ای با حافظه داخلی ۱ ترابایتی نیز روانه بازار کند.
۰۷ دی ۱۴۰۰

تبلیغات

home_header

به گزارش SamMobile، شرکت سامسونگ قصد دارد تا پرچمدار بعدی خود یا همان گلکسی اس 22 الترا را در نسخه‌ای ۱ ترابایتی نیز روانه بازار کند. گزارشات منتشر شده در گذشته، ادعا داشتند که حداکثر حافظه داخلی این گوشی، معادل با ۵۱۲ گیگابایت است؛ اما به نظر می‌آید که سامسونگ می‌خواهد حافظه داخلی بیشتری را به همراه این جانشین سری گلکسی نوت در دسترس کاربران قرار دهد.

image

 

سامسونگ گلکسی اس 22 الترا دارای درگاه اختصاصی قلم اس پن بوده و با توجه به شایعات، از دوربین قدرتمند ۱۰۸ مگاپیکسلی با قابلیت ضبط ویدیو 8K بهره می‌برد. البته این گوشی، نخستین گوشی ۱ ترابایتی سامسونگ نیست و پیش از این و در سال ۲۰۱۹، گوشی سامسونگ گلکسی اس 10 پلاس به همراه حافظه داخلی ۱ ترابایتی نیز به فروش می‌رسید و درگاه کارت حافظه microSD جهت افزایش حافظه به میزان ۵۱۲ گیگابایت نیز در آن دیده می‌شد. به احتمال زیاد، گوشی سامسونگ گلکسی اس 22 الترا فاقد قابلیت پشتیبانی از کارت‌های حافظه microSD خواهد بود.

احتمالا هدف سامسونگ از عرضه نسخه ۱ ترابایتی گوشی گلکسی اس 22 الترا، رقابت با جدیدترین سری آیفون‌های اپل یا همان آیفون 13 است که حافظه داخلی حداکثر ۱ ترابایت را دارند. در صورت حقیقت داشتن این شایعه، قابلیت‌هایی چون حافظه داخلی ۱ ترابایتی، قلم اس پن، دوربین بسیار قدرتمند، چیپستی در رده پرچمدار و یک باتری با ظرفیت بالا، می‌توانند گلکسی اس 22 الترا را به بهترین گوشی سال ۲۰۲۲ تبدیل کنند.

نسخه ۱ ترابایتی این گوشی به احتمال زیاد دارای ۱۶ گیگابایت حافظه رم بوده و با توجه به گزارشات منتشر شده در گذشته، می‌توانیم منتظر عرضه مدل‌های ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی با حداقل ۱۲ گیگابایت حافظه رم نیز باشیم.

image

 

سامسونگ قصد دارد تا قیمت سری جدید پرچمداران خود را مشابه نسل فعلی یا همان سری گلکسی اس 21 نگه دارد. بنابراین احتمالا قیمت نسخه معمولی در این سری معادل حدودا ۸۰۰ دلار بوده و قیمت نسخه ۱ ترابایتی گلکسی اس 22 الترا نیز حوالی ۱۵۰۰ دلار است؛ زیرا گران‌ترین نسخه گلکسی اس 21 الترا به همراه حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایتی، با قیمت ۱۳۹۹ دلار روانه بازار شده بود.


نظرات (1 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

Mhdi

۱۴۰۰/۱۰/۸
خب اگ قیمش اینقد باشه تو ایران که بیاد میشه همون 65 تا 70 میل که با قیمت آیفون یکی میشه پس دیگ کسی که میخواد اینقد هزینه کنه مسلما میره آیفون میگیره

پیشنهاد سردبیر

home_header