GSM-logo
خانهاخبار
توزیع بسته های اهدایی همراه اول بین دانش آموزان منطقه محروم گلستان

توزیع بسته های اهدایی همراه اول بین دانش آموزان منطقه محروم گلستان

بسته های اهدایی کیف و نوشت افزار همراه اول در بین دانش آموزان یکی از مناطق محروم استان گلستان توزیع شد.
۱۳ آبان ۱۳۹۸

تبلیغات

home_header

​ به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مراسم اهدای نمادین بسته های کیف و نوشت افزار شرکت همراه اول به دانش آموزان شهرستان مرزی «مراوه تپه» استان گلستان با حضور جمعی از مسئولان استانی در مدرسه ابتدایی کمینه روستای قره قاشلی برگزار شد.

image

 هادی حق شناس استاندار گلستان در این مراسم اظهار کرد: قول ساخت یک دبیرستان ۱۲ کلاسه در روستاهای شهرستان مراوه تپه را از مدیرعامل شرکت مخابرات استان می گیریم تا همراه اول بتواند خدمتی ماندگار در این منطقه انجام دهد.
 

وی شهرستان مراوه تپه را یکی از محروم ترین شهرستان های این استان عنوان کرد و گفت: هدف ما ساختن استان و کشوری آباد است و در این مسیر همه باید همراهی لازم را داشته باشند. در این مراسم، در راستای مسوولیت اجتماعی همراه اول ۱۴۱۰ بسته کیف و نوشت افزار به دانش آموزان شهرستان مرزی مراوه تپه اهدا کرد تا به شکل نمادین از ادامه راه مهمی که در آن قدم نهاده است، خبر دهد.


نظرات (1 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

metti

۱۳۹۸/۸/۱۳
کم فروشان و همچنین گران فروشای محترم چه تبلیغات گسترده ای هم واسه این کار مثلا خیرخواهانشون راه انداختن، قشنگ معلومه چه جمعی واسه این تبلیغات گرد هم اومدن!
البته حداقلش اینه که این حرکت مغرضانه ناخواسته منفتش به جمع هرچند اندکی از هموطنان واقعی خواهد رسید

پیشنهاد سردبیر