GSM-logo
خانهاخبار
بحران اقتصادی و شرایط سه ماهه سوم بازار موبایل

بحران اقتصادی و شرایط سه ماهه سوم بازار موبایل

گروه خبری GSM : علیرغم وجود بحران اقتصادی، بازار جهانی تلفن‌های همراه، طی سه ماه گذشته بهبود یافته است...
۱۷ آبان ۱۳۸۸

تبلیغات

home_header

گروه خبری GSM : بازار جهانی گوشی‌های تلفن همراه طی سه ماهه سوم 2009 رشد نسبتا کمی را نسبت به سه ماهه دوم همین سال تجربه کرد. به گزارش IDC- از موسسات خبررسانی، تحقیقاتی و مشاوره‌ای معتبر بازار- رشد این سه ماهه نسبت به سه ماهه سوم 2008 همچنان منفی باقی ماند، اما نسبت به نیمه اول 2009 دستخوش بهبود و پیشرفت‌هایی شد. فروش کلی بازار این ابزارهای ارتباطی طی بازه زمانی یادشده، 278 میلیون و 100 هزار دستگاه برآورد شدکه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6 درصد کاهش و نسبت به سه ماهه دوم سال جاری 5.6 درصدافزایش داشته است.

                           

image

علیرغم بحران اقتصادی- که جهان هنوز به طور کامل از آن رهایی پیدا نکرده است- بازار جهانی تلفن‌های همراه، طی سه ماهه سوم بهبود یافته است.

                          

image

به گفته "ویل استووگا"، مدیر تحقیقاتی تیم فناوری‌ها و استراتژ‌ی‌های موبایل موسسه IDC،" هرچند برخی مناطق جهان هنوز درگیر مشکلات ناشی از بحران اقتصادی هستند، سه ماهه سوم نشانه‌هایی از ثبات لازم برای پیشرفت صنعت موبایل در سه ماهه چهارم ،2009 را با خود به همراه آورده است."

                          

image

فروش گوشی‌های تلفن همراه در طول سومین سه ماهه 200 فراز و نشیب‌های بسیاری را پشت سر گذاشته است.

                          

image

 سه ماه سوم صنعت موبایل در منطقه آسیا و اقیانوسیه‌، ضعیف‌تر از حد انتظار بود. فروش این ابزارهای ارتباطی در این مناطق نسبت به مدت مشابه سال گذشته تاحدودی کاهش پیدا کرد.

                          

image

بعلاوه بازارهای روبه رشد و نوظهوری مانند چین، هند و اندونزی همگی ضمن اعلام کاهش فروش گوشی‌های تلفن همراه خود، پیش‌بینی کردند که این در طولانی مدت رو به بهبود خواهد گذاشت. در عین حال در این کشورها، تقاضا برای گوشی‌های تلفن همراه همگرا، نسبت به سال گذشته، افزایشی دو رقمی یافته است.

                          

image

در رتبه‌بندی 5 کمپانی برتر تولیدکننده گوشی‌های تلفن همراه در بازار طی سه ماه موردبحث، نوکیا و سامسونگ در رده اول و دوم و ال‌جی، سونی اریکسون و موتورولا به ترتیب در رده‌های سوم تا پنجم جای گرفتند.  
home_header