درآمد 3750 میلیارد تومانی دولت از محل پروژه ایرانسل
گروه خبری GSM : مدیر ارشد پشتیبانی پروژههای ایرانسل میزان درآمد دولت از محل پروژه ایرانسل را تاکنون سه هزار و 750 میلیارد تومان عنوان کرد که به طورمستقیم و یا غیرمستقیم از سوی این اپراتور به دولت پرداخت شده است.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، محمود طلایی در نشست خبری که به مناسبت سومین سالگرد راه اندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل برگزار شد، افزود: 1.2 میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی از 1.5 میلیارد دلار سرمایه گذاری مجاز MTN در پروژه ایرانسل محقق شده است.
به گفته وی، کسب سهم 40 درصدی از بازار تلفن همراه کشور و جذب 51 درصد از مشترکان جدید تلفن همراه کشور از دستاوردهای ایرانسل در طول یک سال گذشته بوده است.
طلایی اظهار داشت: پوشش شبکه ایرانسل به بیش از یک هزار و 300 شهر و دهستان، 70 درصد جمعیت و هشت هزار و 600 کیلومتر از جادههای کشور افزایش یافته و به طور متوسط هر 20 ساعت یک شهر و یا یک دهستان تحت پوشش شبکه ایرانسل قرار گرفته است.
به گفته وی، افزایش 100 درصدی پوشش شهری، افزایش 67 درصدی پوشش جادهای و رشد 16 درصدی پوشش جمعیتی کشور ناشی از افزایش 56 درصدی زیرساختهای شبکه ایرانسل از دستاوردهای این اپراتور در طول یک سال گذشته بوده است.

طلایی، تعداد مراکز سوئیچ اصلی ایرانسل را 10 مرکز در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، بابل، کرج، اهواز و همدان عنوان کرد و افزود: با برنامهریزیهای صورت گرفته 21 مرکز سوئیچ فرعی نیز در شهرهای قزوین، اراک، ارومیه، کرمان، رشت، اردبیل، خرم آباد، زاهدان، سنندج، گرگان و دیگر شهرهای ایران به مجموعه مراکز سوئیچ ایرانسل افزوده خواهند شد.
وی از رشد 56 درصدی در نصب تعداد آنتنهای BTS ایرانسل در کشور خبر داد و افزود: مجموع آنتنهای BTS ایرانسل در سال سوم راه اندازی به 10 هزار و 162 دستگاه رسیده است.
مدیر ارشد پشتبیانی پروژههای ایرانسل در مقایسهای میان عملکرد و برنامه تعیین شده ایرانسل تصریح کرد: ایرانسل تا پایان سال سوم برنامه خود باید شش هزار و 270 کیلومتر از جاده های کشور را تحت پوشش قرار میداد که این میزان درحال حاضر به هفت هزار 319 کیلومتر رسیده که 17 درصد بیش از برنامه تعیین شده در پروانه ایرانسل است.
به گفته وی، پروانه ایرانسل پوشش هفت هزار و 586 کیلومتر از جادههای کشور را از تعهدات سال چهارم این اپراتور عنوان کرده که با پوشش هشت هزار 661 کیلومتر آن، ایرانسل پیش از به پایان رسیدن سال چهارم راهاندازی شبکه خود که تیر ماه 1389 است، توانسته تا 14 درصد از برنامه خود جلوتر باشد.
طلایی گفت: پوشش جمعیتی ایرانسل در پایان سال سوم راهاندازی میبایست به 60.9 درصد میرسید که 68.7 درصد آن معادل 13 درصد بیشتر از تعهد ایرانسل محقق شده و حتی برنامه 65.8 درصدی سال چهارم خود را نیز پشت سر گذاشته است.
وی با مروری بر شبکه توزیع و فروش ایرانسل تصریح کرد: این شبکه از 14 توزیع کننده اصلی برخوردار است که مجموعا هفت هزار و 75 نمایندگی فروش از طریق آنها در سراسر ایران مشغول سرویس دهی به مشترکان ایرانسل هستند و یک هزار و 292 مرکز خدمات مشترکین و 581 دفتر پستی نیز خدمات پس از فروش ایرانسل را بر عهده دارند.
طلایی از انعقاد قرارداد همکاری با 13 بانک و موسسه مالی برای توسعه شبکه فروش الکترونیکی ایرانسل خبر داد و گفت: درحال حاضر بیش از 50 هزار پایانه فروش و بیش از پنج هزار خودپرداز در سراسر کشور محصولات ایرانسل را به صورت الکترونیکی در اختیار خریداران قرار میدهند.
وی ادامه داد: سایتهای شش بانک کشور نیز محصولات ایرانسل را به صورت اینترنتی میفروشند و تا آخر آذر ماه 88 نیز چهار هزار فروشنده خدمات شارژ الکترونیکی را به مشترکان ارایه خواهند دهند.
طلایی، راهاندازی مرکز خدمات مشترکین ایرانسل با ویژگی زبانهای منطقهای، افزایش 100 درصد ظرفیت آن و متوسط زمان پاسخگویی 130 ثانیه، متوسط زمان انتظار 10 ثانیه و پاسخگویی به 90 درصد تماسها در مدت 30 ثانیه را از ویژگیهای بزرگترین مرکز خدمات مشترکین خاورمیانه عنوان کرد.
وی در بخشی از سخنان خود کمک به بسترسازی بنیادین شبکهها در کشور جهت توسعه ICT و ظرفیتهای تجارت الکترونیک، تامین پهنای باند بالا، ارایه سرعتهای بالا در مسافت طولانی در مقایسه با سایر فناوریهای باند پهن، امکان ارایه سرویسهای دیتا، صوت و تصویر پیشرفته و مقرون به صرفه، سرعت بالا و سهولت دسترسی را از دلایل گرایش ایرانسل به دریافت پروانه وایمکس عنوان کرد.