خانهاخبار
آینده فناوری ماژولار به کدام سمت حرکت می‌کند؟

آینده فناوری ماژولار به کدام سمت حرکت می‌کند؟

بسیاری از کارشناسان اصول فناوری ماژولار را نسل بعد قوانین طراحی می‌دانند. با توجه به لوازم خانگی چندکاره در منزل و پیشرفت فناوری و گجت هایی که هرسال با حفظ ظاهر و ابعاد خود ، امکانات بیشتری در اختیار مشتری های خود می‌گذارند ، هم اکنون شاهد گسترش روز افزون این فناوری هستیم. اما آینده این فناوری به کدام سمت حرکت می‌کند؟
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

تبلیغات

home_header

عده‌ای آینده خوبی برای این طراحی متصور نیستند. آنها عقیده دارند که با پیشرفت تکنولوژی به سمتی خواهیم رفت که تمام امکانات نرم افزاری و سخت افزاری در یک وسیله گردآوری بشوند و دیگر نیازی به قطعات جانبی نخواهد بود. ولی در همین سال‌های اخیر شاهد بوده‌ایم که بسیاری از گجت‌های جدید امکانات بسیاری را فدا کرده‌اند تا بتوانند قابلیت های مدنظر خود را بهبود دهند.

در آینده نیز مسلما این امر تکرار خواهد شد و احتمالا به این زودی شاهد وسیله ای نخواهیم بود که بی نقص باشد و نیازهای کاربر را تماما برطرف کند. در عین حال این وسایل نیاز کاربر را به او دیکته می‌کنند و مصرف کننده مجبور است انتظاراتش را تا حد وسیله خود پایین بیاورد. در این شرایط استفاده از طراحی ماژولار در آینده کمک بسیاری به هرچه بی نقص تر ساختن وسایل جدید خواهد بود. حتی اگر وسیله دارای نقیصه ای باشد، با استفاده از این مدل طراحی می توانیم این مشکل موجود را برطرف کنیم.

image

 

اگر دوربین حرفه ای تری می‌خواهیم، با یک ماژول دستگاهمان را تبدیل به یک دوربین تخصصی می‌کنیم. همان طور که امسال شاهد بودیم، ال‌جی توانست با استفاده از همین طراحی در گوشی پرچم دار جدیدش بالاتر از رقبای خود قرار بگیرد و دایره وسیعی از امکانات را در اختیار کاربر قرار دهد تا او بتواند انتخاب کند که به چه قابلیتی بیشتر از همه نیاز دارد. این ماژول ها تکنولوژی روزی مثل واقعیت مجازی تا نیاز قدیمی کاربران برای بیشتر شدن باتری را دربرمی‌گیرد.

این ویژگی «با احترام»  آزادی عمل و شخصی سازی گسترده ای در اختیار مصرف کننده می‌گذارد. با توجه به تخصصی و شخصی تر شدن همه امور زندگیمان در آینده «شخصی سازی» بارزترین ویژگی گجت ها و وسایل مورد استفاده ما در زندگی روزمره خواهد بود؛ علاوه بر اینکه جوان های امروزی همه‌چیز را با هم می‌خواهند و دوست دارند از تمام امکانات با ساده‌ترین روش ممکن استفاده کنند. این نیاز به شخصی سازی و داشتن تمام امکانات راهی جز طراحی ماژولار برای گجت های آینده نمی‌گذارد و موفقیت در انتظار شرکت هایی مثل ال‌جی است که هم اکنون شروع به استفاده از طراحی ماژولار کرده اند.

نظر شما درباره طراحی ماژولار چیست؟

(Author: Milad Ehrampoush - For IFA2016 Credentials)

برچسب‌ها:


نظرات (3 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

reza

۱۳۹۵/۲/۱۳
به نظر من که آنچنان بدرد بخور نیست.درکنار هزینه ای که میدیم به گوشی باید برای قطعات جانبی هزینه کنیم اونم هزینه های نامعقول و بالا .مثلا همین دوربین.آیا خریدن یه دوربین حرفه ای کنار یه گوشی حرفه ای به صرفه تر نیست.؟

yh

۱۳۹۵/۲/۱۲
جا دارد در اینجا یادی کنیم از اولین گوشی ماژولار تاریخ که هنوز هم دارمش..زیمنسs55..... زمانیکه هنوز دوربین روی گوشیها وجود نداشت و یک گوشی دوربیندار شبیه رویا بود..زیمنس S55 دارای یک ماژول دوربین دار بسیار قوی و در حد دوربینهای dslr بود که از پایین به گوشی وصل میشد ... حتی به نوعی هم میشه گفت اولین گوشی بلوتوث دار تاریخ هم بود... اندازه کف دست هم بود

Pooyan

۱۳۹۵/۲/۱۲
خیلی خوبه...من خوشم اومد

پیشنهاد سردبیر