GSM-logo
خانهاخبار
حافظه رم OnePlus 2 از طریق بنچ مارک لو رفت

حافظه رم OnePlus 2 از طریق بنچ مارک لو رفت

هنوز نمی‌دانیم وان‌پلاس ۲ چه زمانی معرفی می‌شود، اما با توجه به اطلاعاتی که هر روز درباره این گوشی لو می‌رود، می‌توان انتظار داشت به‌زودی شاهد وان پلاس ۲ باشیم. به‌تازگی اطلاعاتی از مدل‌های وان پلاس ۲ و همچنین حافظه رم این گوشی لو رفته و به نظر می‌رسد «قاتل پرچمداران ۲۰۱۵» لقب مناسبی برای این گوشی باشد.
۱۴ تیر ۱۳۹۴

تبلیغات

home_header

در روزهای اخیر خبرها و شایعات زیادی درباره پرچمدار بعدی شرکت وان‌پلاس شنیده‌ایم. برخی از این خبرها را خود این شرکت منتشر کرد که برای مثال می‌توان به پشتیبانی از پورت USB Type-C، سنسور اثر انگشت و پردازنده اسنپدراگون ۸۱۰ اشاره کرد.

اخیرا خبر دیگری درباره این گوشی منتشر شد که نشان می‌داد وان‌پلاس ۲ در سه مدل عرضه می‌شود. اولین گوشی این شرکت با کد A0001 عرضه شد، اما وان‌پلاس ۲ با مدل‌های A2001 ،A2003 و A2005 عرضه می‌شود. متاسفانه هنوز نمی‌دانیم آیا هرسه این مدل‌ها به گوشی وان‌پلاس ۲ مربوط است یا گوشی‌های دیگری هم در کار است.

 

image

 

در هر صورت، در روزهای گذشته بنچ‌مارک مدل A2003 در نرم‌افزار GeekBench لو رفت که نشان داد حافظه رم این مدل ۴ گیگابایتی است. داشتن رم ۴ گیگابایتی چندی است میان گوشی‌های اندرویدی جا افتاده است و اولین گوشی با این میزان حافظه رم از شرکتی دیگر در شرق آسیا، یعنی ایسوس، معرفی شد. نکته جالب این است که پیش از این هم از مدل A2003، بنچ‌مارک لو رفته بود، اما در آن زمان حافظه رم دستگاه ۳ گیگابایتی ثبت شده بود. حال به نظر می‌رسد شرکت وان‌پلاس در دقایق آخر تصمیم گرفته حافظه رم این مدل را افزایش دهد.

علاوه بر حافظه رم چهار گیگابایتی، خبرهای دیگری از این گوشی وجود دارد که طبق آنها دوربین سلفی وان‌پلاس ۲ رزولوشن ۸ مگاپیکسلی دارد که نسبت به وان‌پلاس وان پیشرفت به حساب می‌آید. در مجموع این سوال اساسی مطرح می‌شود: آیا این گوشی نیز، همانند وان‌پلاس وان، قیمتی ارزان خواهد داشت یا با مدلی گران‌قیمت روبروییم؟

منبع: androidheadlines.com

برچسب‌ها:

home_header