GSM-logo
خانهاخبار
آی او اس ۹ بتا یک؛ نخستین برداشت ها و تاثیرات

آی او اس ۹ بتا یک؛ نخستین برداشت ها و تاثیرات

در جریان معرفی آی او اس ۹ در کنفرانس WWDC امسال اپل تغییرات و امکانات غافل گیرکننده چندانی شاهد نبودیم. از سوی دیگر این نکته را باید دانست که بتای نخست هر نسل آی او اس لزوما به تمام امکاناتی مجهز نیست که اپل طی کنفرانس از آنها سخن می گوید. همان طور که نامگذاری این نسخه ها نیز به طور واضحی به این موضوع اشاره می کند، با محصولی روبرو ییم که فعلا مراحل توسعه را از سر می گذراند و برای استفاده بی عیب و نقص آماده نیست.
۲۴ خرداد ۱۳۹۴

تبلیغات

home_header

مشکل اینجاست که کاربران چندان صبور نیستند! هر فردی که اکانت توسعه دهنده داشته باشد، می تواند بتای نخست آی او اس ۹ را بدون هیچ مشکلی دانلود و نصب کند. حتی گفته می شود افرادی که اکانت توسعه دهنده ندارند و بنابراین UDID آی دیوایسشان را در اکانتشان ثبت نکرده اند نیز در آپدیت کردن به بتای نخست آی او اس ۹ به مشکلی برنخورده اند. دلیل هیجانزدگی کاربران برای نصب نسخه های پر اشکال آزمایشی همواره چیز مشخصی است: آنها علاقه مندند از قابلیت های جدید آی او اس پیش از هر فرد دیگری استفاده کنند.

 

شاید شما نیز جزو کسانی باشید که هنوز به این نسخه آی او اس مهاجرت نکرده اند، اما در برابر وسوسه این کار نیز نمی توانند مقاومت کنند. طبیعتا اگر قصد چنین کاری داشته باشید، به دنبال استفاده از قابلیت های جدید هستید. اما سوال اینجاست که در مقطع فعلی نصب کردن این نسخه ارزش امتحان کردن قابلیت های جدید را دارد؟ جواب ساده و کوتاه این سوال «خیر» است.

 

image

 

با پرس و جوی سریع می توان افراد زیادی پیدا کرد که نصب کردن نسخه های آزمایشی را خطرناک می دانند. آنها خیال می کنند با این کار هر لحظه احتمال خراب شدن سخت افزار دیوایس یا از کار افتادن سیستم عاملش وجود دارد. هرچند نسخه های آزمایشی خالی از اشکال نیستند، چنین تصوری نیز چندان درست نیست. نسخه های آزمایشی آی او اس معمولا نسخه های قابل اطمینانی اند؛ به خصوص اگر صحبتمان را به نسخه های پس از دو بتای نخست محدود کنیم. حتی بعید نیست برخی توسعه دهندگان یا کاربران معمولی نسخه ای آزمایشی نصب کنند و بدون برخوردن به مشکلی اساسی مدت ها نظیر آی او اس غیر بتا از آن استفاده کنند.

 

اما مشکل اینجاست که هیچ تضمینی وجود ندارد. حتی در بهترین حالت هم، که خود سیستم عامل به مشکلی برنخورد، انبوهی از اپلیکیشن ها با آی او اس جدید مشکل ناسازگاری دارند. خیلی از آنها ممکن است کار نکنند یا برخی عملکردهای خاصشان مختل شود. این مشکل در حال حاضر نیز روی آی او اس ۹ بتا وجود دارد. مشکلات ریز و درشت دیگر نیز کم نیستند. آی او اس ۹ بتا یک علاقه بسیاری به ری اسپرینگ شدن هنگام آپدیت تعداد زیادی اپلیکیشن به طور همزمان دارد. طبق تجربه کاربران، عمر باتری نیز روی آیفون ۶ فاجعه آمیز است.

 

اگر همراه با آیفون مجهز به آی او اس ۹ آزمایشی خود، اپل واچ با سیستم عامل WatchOS 1 داشته باشید، به ازای هر نوتیفیکشن مخفی ای که با اپل واچ رد و بدل می شود ویبره کوتاهی روی آیفون دریافت می کنید. این اشکال به طبیعت پر از باگ آی او اس برمی گردد. این نسخه آی او اس گاه به گاه نیز، حتی زمانی که هیچ نوتیفیکشن واقعی ای برای اطلاع کاربر نیست، چنین پیغام هایی به اپل واچ می فرستد؛ مشکلی که می توان تصور کرد چقدر آزاردهنده است.

 

در مقطع فعلی نصب کردن بتای نخست آی او اس ۹ توصیه نمی شود، مگر این که نیاز خاصی به آن داشته باشید. اما اگر نتوانستید بر وسوسه خودتان فایق بیایید، مشکلات بالا را یک بار دیگر مرور کنید و حداقل با آمادگی قبلی پیش بروید. در نسخه های بتا امکانات مختلف نرم افزاری ناپایدارتر از آن است که بتوان در موردشان نظر قطعی داد. از این رو کاربران مشتاق، برای آنکه اشیاقشان کور نشود، بهتر است تا عرضه چندین نسخه بتای دیگر صبر کنند یا حداقل منتظر نسخه بتای عمومی بمانند که ماه آینده، جولای، منتشر خواهد شد.

 

منبع: redmondpie

برچسب‌ها:


نظرات (6 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

علیرضا

۱۳۹۴/۷/۱۷
نسخه بتا یعنی چی؟

علیرضا

۱۳۹۴/۷/۱۷
بچه ها من ای او اس 9.0.2 ریختم موقع قفل صفحه وباز کردن قفل صفحه باگ داره.این باگ به خاطر همین ورژن هست؟

roozbeh

۱۳۹۴/۴/۳
نمیدونم پول میگیرن زد ios صحبت میکنن

solidworm

۱۳۹۴/۴/۲
""". این اشکال به طبیعت پر از باگ آی او اس برمی گردد"""
جانب داری به چه قیمتی ؟؟؟؟

RM

۱۳۹۴/۳/۲۶
اره داداش تو صفحه اصلی سایت اپل هم زده هر کی بخواد میتونه امتحان کنه و کلا اسمش public یا همون بتای عمومیه

پیشنهاد سردبیر