گروه خبری GSM : به نقل از ایسنا ، به گفتهی مدیر كل دفتر روابط بین اپراتورهای شركت ارتباطات سیار در مواردی كه تلفن همراه مشترك در حالت رومینگ در كشور دیگری جز ایران مفقود شود، سوءاستفاده از آن به مراتب بیشتر از داخل كشور است و میتوان گفت كه بیشترین سوءاستفادههای مالی در این حالت صورت میگیرد.
عباس لطفعلیان اظهار كرد: به عنوان مثال اگر سیمكارت مشتركی در كشوری مانند عربستان یا عراق كه بیشتر رفت و آمد زائران در این كشورها صورت میگیرد، مفقود شود خسارت زیادی به مشترك وارد میشود كه البته میزان این خسارت در تماس با كشورهای مختلف متفاوت است.
او گفت: برخی تماسها معادل دقیقهای 6 دلار و یا برخی تماسها حتی ساعتی 400 هزار تومان البته بسته به مكان موردنظر محاسبه میشود.
وی تاكید كرد: معمولا كسانی كه به این گونه سرقتها اقدام میكنند به صورت سازمان یافته به این كار اقدام میكنند و در یك روز میتوانند 15 تا 16 ساعت مكالمه داشته باشند.
به گفتهی او زمانی كه سقف اعتبار رومینگ در سیمكارتهای دایمی كه از سرویس رومینگ در سایر كشورها استفاده میكنند، 200 هزار تومان است به اتمام برسد، این امكان از مشترك گرفته میشود اما در زمانی كه سیمكارتی در كشور خارجی به سرقت میرود ممكن است در یك روز تا چند میلیون تومان نیز با آن صحبت شود و به دلیل این كه معمولا گزارش مكالمات از دیگر كشورها در بازه زمانی سه روزه برای ما ارسال میشود، بنابراین مشتركان باید توجه داشته باشند كه به محض به سرقت رفتن سیمكارتشان سریعا به یكی از بستگان خود در ایران اطلاع دهند.
مدیر كل دفتر روابط بین اپراتورهای شركت ارتباطات سیار ایران تاكید كرد: در صورت به سرقت رفتن سیمكارت، صاحب آن سیمكارت به هر میزان مكالمهای كه با آن صورت گرفته، ملزم به پرداخت آن است و اگر نتواند پرداخت كند از وی سلب امتیاز شده و این موضوع تا وصول مطالبات پیگیری میشود.