GSM-logo
خانهاخبار
شارپ در اندیشه تولید صفحه نمایش های UHD برای تلفن های هوشمند

شارپ در اندیشه تولید صفحه نمایش های UHD برای تلفن های هوشمند

– جی اس ام: گزارش های منتشر شده از شارپ نشان می دهد این شرکت ژاپنی آماده است در سال آینده صفحه نمایش های IGZO خود را برای استفاده در تلفن های هوشمند در اندازه ۵.۵ اینچ و با رزولوشن 4k روانه بازار کند. این نمایشگر دقیقا رزولوشنی برابر با ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل دارد و احتمالا در سال ۲۰۱۶ شاهد اولین تلفن های هوشمند با همچین رزولوشنی خواهیم بود. این بدین معناست که صفحه نمایش تلفن هوشمندی که در جیب شما قرار دارد می تواند تقریبا به اندازه تلویزیون خانگی چند ده اینچی و 4k شما پیکسل در اختیار داشته باشد.
۲۴ فروردین ۱۳۹۴

تبلیغات

home_header
– جی اس ام: گزارش های منتشر شده از شارپ نشان می دهد این شرکت ژاپنی آماده است در سال آینده صفحه نمایش های IGZO خود را برای استفاده در تلفن های هوشمند در اندازه ۵.۵ اینچ و با رزولوشن 4k روانه بازار کند. این نمایشگر دقیقا رزولوشنی برابر با ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل دارد و احتمالا در سال ۲۰۱۶ شاهد اولین تلفن های هوشمند با همچین رزولوشنی خواهیم بود. این بدین معناست که صفحه نمایش تلفن هوشمندی که در جیب شما قرار دارد می تواند تقریبا به اندازه تلویزیون خانگی چند ده اینچی و 4k شما پیکسل در اختیار داشته باشد.
 
image
 
البته این خبر رسما از طرف شارپ اعلام نشده بلکه در گزارشی که از شبکه NHK ژاپن روز ۱۰ آوریل پخش شد، اشاره مختصری نیز به این موضوع صورت گرفت. این صفحه نمایش با رزولوشن ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ که با نام UHD نیز شناخته می شود تراکم پیکسلی ۸۰۶ پیکسل بر هر اینچ خواهد داشت. برای اینکه یک تصور اولیه از همچین کیفیتی در ذهن شما ایجاد شود صفحه نمایش گوشی سال گذشته ال جی یعنی G3 را مثال می زنیم که صفحه نمایش QHD ۵.۵ اینچی با رزولوشن ۲۱۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۵۳۸ پیکسل بر هر اینچ در اختیار داشت. گوشی جدید سامسونگ یعنی گلکسی S6 نیز با صفحه نمایش ۵.۱ اینچی خود تراکم پیکسلی ۵۷۷ پیکسل بر هر اینچ دارد. صفحه نمایش های IGZO شارپ به مصرف انرژی پایین، تصاویر شفاف و طراحی بدون لبه خود مشهور هستند. 
 
اما برای اولین بار باید انتظار دیدن این صفحه نمایش را در کدام محصول از کدام کمپانی ها داشته باشم؟ به نظر می رسد کمپانی های چینی سازنده تلفن همراه در صدر این لیست باشند. کمپانی هایی نظیر Huawei و Xiaomi انتظار می رود از این نوع پنل صفحه نمایش در تلفن های هوشمندی که در آینده وارد بازار خواهند کرد استفاده کنند. اما چرا ما به همچین رزولوشنی نیاز داریم؟ تلویزیون های 4k روز به روز محبوبیت بیشتری پیدا می کنند و با روند نزولی قیمت آنها بیش از گذشته در خانه ها یافت می شوند. بدین ترتیب تلفن هایی که می توانند تصاویر 4k ضبط کنند به عنوان یکی از اولین منابع تأمین محتوا برای این تلویزیون ها بشمار می روند. و بدین ترتیب بسیار هیجان انگیز خواهد بود که بتوان تصاویر 4k‌ ضبط شده توسط دوربین تلفن های هوشمند را با همان کیفیت و شفافیت در صفحه نمایش خود گوشی نیز مشاهده کرد. 
 
اما منتقدین این نوع صفحه نمایش ها نیز کم نیستند. بسیاری از کاربران و کمپانی ها به علت نیاز همچین صفحه نمایشی به پردازنده قوی تر و همچنین مصرف بالاتر باتری توسط آن از بکار بردن آنها اجتناب می کنند. به عنوان مثال اچ تی سی امسال هم ترجیح داد به جای یک صفحه نمایش QHD از یک نمایشگر فول اچ دی در پرچمدار خود استفاده کند. اپل نیز تاکنون روی خوشی به رزولوشن های بالاتر از فول اچ دی در آیفون های خود نشان نداده است. با توجه به اینکه چشم انسان قدرت تشخیص بیشتر از ۳۰۰ پیکسل بر هر اینچ را ندارد بسیاری استفاده از چنین نمایشگرهایی را تنها بازی تبلیغاتی کمپانی ها به حساب می آورند.
 
این اولین بار نیست که شارپ دست به همچین عملیات مهندسی پیچیده ای می زند. پیش از این نیز آنها در ماه نوامبر سال گذشته از صفحه نمایشی ۴.۱ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل رونمایی کردند که تراکم پیکسلی ۷۳۶ پیکسل بر هر اینچ آن همه را شگفت زده کرد. 
 
منبع: Digitaltrends
 

تبلیغات

home_header

نظرات (13 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

مهمان

۱۳۹۴/۱/۲۶
به خدا اینا میخان چشم مارو کور کنن با این صفحه ساختنشون.806 ppi WTF!!!

مهمان

۱۳۹۴/۱/۲۵
جدای از کارایی داشتن یا نداشتن این صفحه برای گوشی ، همین که مهندسین شرکت شارپ میخوان یه طرحی که تابحال ساخته نشده را پیاده سازی کنن ( حتی با ساخت تنها یک نمونه ) ، خودش حرکت بزرگیه

مهمان

۱۳۹۴/۱/۲۵
نه ، از یه نظر دیگه گفتم ، سامسونگ ملعون داره 4K UHD میسازه برای موبایل که من برایش متاسفم ، خوشحالم که شارپ روی سامسونگ را کم کرد ، آفرین شارپ

مهمان

۱۳۹۴/۱/۲۵
مگه تا الان موفق بوده؟!!!!!!! یه سال داره نوت 4 رو تو تمام کانالا تبلیغ میکنه سرگیجه گرفتیم از بس تبلیغ نوت ادج و نوت 4 رو دیدیم.. اونم وضع فروششونه قیمت نوت 4 رسیده به نزدیکیایی نوت 3 ولی باز کسی نمیخرتش:دی

مهمان

۱۳۹۴/۱/۲۴
شارپ شرکت خوبیه.......!!! البته الان دیگه معنی این کارهارو نمیفهمم مگه یارو با گوشی میخواد سینما باز کنه؟!؟! الان داخل گوشی تفاوت اچ‌دی با فول‌اچ‌دی رو نمیشه متوجه شد بعد 4k واقعا چه لزومی داره که روی گوشی بزارن؟!؟!

پیشنهاد سردبیر

home_header