خانهاخبار
سلطه چشم بادامی‌‏ها در سال 2016 بر بازار موبایل؛ 10 سازنده پرفروش از چین هستند!

سلطه چشم بادامی‌‏ها در سال 2016 بر بازار موبایل؛ 10 سازنده پرفروش از چین هستند!

بازار گوشی‌های هوشمند با محصولات متنوع به اشباع رسیده است و در این بین، براساس یک گزارش سازندگان چینی بیشترین سهم را از فروش گوشی‌های هوشمند در سال 2016 به محصولات خود اختصاص داده‎اند.
۱۳۹۶/۴/۵

موسسه تحقیقاتی IC Insight که در ایالات متحده واقع شده، گزارش جدیدی را پیرامون وضعیت فروش گوشی‌های هوشمند در سال 2016 منتشر کرده است. براساس اطلاعات ارائه شده در این گزارش، بیشتر فروش بازار گوشی‎های موبایل به محصولات سازندگان چینی اختصاص یافته است و از بین 14 سازنده پرفروش در این بازار، نزدیک به 10 سازنده چینی وجود دارد که بازار گوشی‎های هوشمند را با محصولات خود احاطه نموده‌‏اند.

image

در میان این سازندگان، شرکت چینی هوآوی در رتبه 3 قرار دارد و در جمع 10 سازنده چینی پرفروش، این شرکت اول است. شرکت اوپو، Vivo و ZTE به ترتیب در رتبه‎های چهارم، پنجم و ششم قرار دارد. علاوه‎بر این تعداد، شرکت‌های لنوو، شیائومی، TCL (که محصولات شرکت بلک‌بری را تولید و عرضه می‎کند)، Gionee، میزو و LeEco (یا Coolpad) به ترتیب در رتبه‌های هشتم تا 13 جای گرفته‎اند.

شرکت شیائومی که انتظار می‌رفت عملکرد بسیار خوبی در سال 2016 با عرضه پرچم‎داران جدید خود داشته باشد، با افت فروش 25 درصدی در مقایسه با بازه زمانی مشابه در سال 2015 دست و پنجه نرم‎ می‎کند و فروش محصولات این به کم‎ترین میزان در سه سال اخیر رسیده است. این سازنده چینی در سال 2016، تنها نزدیک به 52.9 میلیون واحد گوشی‌هوشمند عرضه کرده است که در مقایسه با سال 2015 و 2014 با فروش 70.7 میلیون واحد و 61.1 میلیون واحد، به‎طور قابل‎توجهی کم‎تر است.

با این وجود، روند رو به نزول فروش محصولات شیائومی در سال جاری میلادی دیگر ادامه نخواهد یافت و براساس پیش‌بینی‎های صورت گرفته توسط یک تحلیل‌گر نام‌آشنا در این بازار، شرکت شیائومی موفق خواهد شد تا فروش خود را برای سال 2017 با عرضه محصولات جدید این سازنده از جمله شیائومی Mi 6، می نوت 3 و محصولات میان‎رده سری «ردمی» به بیشتر از 80 میلیون واحد برساند.

image

فروش محصولات شیائومی در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، نزدیک به 23 میلیون واحد برآورد شده است و در سه ماهه سوم، به بیشتر از 28 میلیون واحد خواهد رسید. با توجه به این روند، بدیهی است که فروش محصولات شرکت شیائومی حتی از سال 2015 نیز پیشی خواهد گرفت و رسیدن به فروش 80 میلیون واحد برای این سازنده خوش‌نام چینی، چندان غیرممکن به‎نظر نمی‎رسد.

با اینکه بسیاری از سازندگان چینی با افت فروش در سال 2016 در مقایسه با سال گذشته یعنی 2015 مواجه بودند، شرکت‌های هوآوی، Vivo، اوپو و Gionee موفق شده‎اند تا فروش محصولات خود را افزایش دهند و در این میان، شرکت Vivo و اوپو با رشد 89 و 88 درصدی در مقایسه با 2015، پیشتاز هستند. به دنبال آن‎ها، شرکت Gionee، هوآوی و میزو به ترتیب با 53 درصد، 33 درصد و 9 درصد فروشِ بیشتر، سال 2016 را به پایان رساندند.

مالک شرکت Oppo و Vivo، در واقع BBK Electronics است و علت افزایش فروش محصولات این دو سازنده چینی، در واقع علاقه قابل‌توجه کاربران در سرزمین مادری آن‎ها یعنی چین، به تصویربرداری و محصولاتی با محوریت عکس‌برداری سلفی است. محصولاتی نظیر سری R شرکت اوپو یا سری V یا Y شرکت Vivo، نیاز کاربران را به خوبی پوشش می‎دهد و همین موضوع باعث افزایش قابل‏‌توجه این دو فروشنده در سال 2016 شده است؛ به‎طوری‌که فروش شرکت اوپو، نزدیک به 40 میلیون واحد از هوآوی در سال گذشته کم‎تر بوده است و فاصله بین فروش این سازنده با اپل نیز نزدیک به 121 میلیون واحد ارزیابی می‎شود.

image

لازم به‌ذکر است که فروش محصولات این دو سازنده، لزوماً به معنای فروش آن‎ها در بازار چین نیست و اوپو موفق شده است با عرضه محصولات خود در خارج از بازار چین نظیر هند، اندونزی، استرالیا و حتی، بخش‏‌هایی از اروپا به چنین رقم قابل‌توجهی دست پیدا نماید.

شرکت لنوو، همان‌طور که گفت شد؛ با افت فروش قابل‌توجه محصولات خود در سال 2016 مواجه بوده است؛ به‌طوریکه آمار فروش این سازنده از 74 میلیون واحد در سال 2015 به 53.1 میلیون واحد در سال گذشته کاهش پیدا نموده است. این وضعیت برای محصولات شرکت LeEco نیز برقرار است؛ این سازنده چینی که زمانی‌ برای رقابت با سازندگان مطرح بازار وارد ایالات متحده شد، اکنون با چالشی جدی دست و پنجه نرم می‎کند و برای راضی نگه‎داشتن سرمایه‎گذاران، باید فروش محصولات خود را در سال 2017 افزایش دهد. هرچند، مشخص نیست که لنوو و LeEco در این زمینه موفق خواهند شد یا ناامیدی بیشتر، تنها دست‎آورد آن‎ها برای طرفداران محصولات خود است.

در رابطه با سازندگان غیر چینی، وضعیت فروش محصولات آن‎ها به جز شرکت تایوانی ایسوس، با کاهش همراه بوده است؛ شرکت سامسونگ، اپل و ال‎جی به ترتیب با 4، 7 و 8 درصد کاهش در فروش محصولات خود، سال 2016 را به پایان رساندند. این در حالی است که شرکت تایوانی ایسوس، موفق شده تا فروش محصولات خود را از 5 میلیون واحد در سال 2014، به 16 میلیون واحد در سال 2015 و سپس به 20 میلیون واحد در سال 2016 برساند.

 شما مایل هستید تا کدام‌یک از سازندگان بازار در بین 14 سازنده پرفروش دنیا در سال 2017 قرار داشته باشد؟ دیدگاه خود در بخش نظرات با جی‌اس‎ام شریک شود. 

image

اخبار مشابه

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

دیدگاه‌ها (20 نظر)

رضا

۱۳۹۶/۴/۹
واقعا برای این 24 رای منفی تقلبی که صددرصدکا. یه نفره متأسفم

GOD BLESS AMERICA

۱۳۹۶/۴/۷
فقط امیدوارم یکی از سازندگان تلفن همراه یا شرکتهای الکترونیکی خیلی سریع بازی رو تغییر بدهند، چون به نظر میرسه رقابت در زمینه فروش داره تکنولوژی این گوشیها رو به نا کجا آباد هدایت میکنه.
از ابتدا و از زمانی که آی میت با ویندوز خودنمایی میکرد تا همین امروز آرزوی یک کامپیوتر جیبی ارزان رو داشتم، چیزی که زمانی بنظر میرسید قراره گوشی های هوشمند به طرفش حرکت کنند.
اما بنظرم همین کلمه (هوشمند) بازی رو خراب کرد و برای این که گوشیها چیزی برای پردازش داشته باشند سازنده ها شروع کردند به افزودن انواع اقسام حسگرها رو به پیکره گوشیها(وارد مقوله حریم شخصی هم نمیشم اما خودتون مد نظر داشته باشید).
راستش رو بخواهید من یک دستگاه کر و کور مثل پی سی میخوام و فقط و فقط باطری فوق العاده قوی ، رم فوق العاده بالا و پردازنده فوق العاده قوی میخوام حالا چون قراره یه تلفن همراه این کار ها رو بکنه جهنم و ضرر یه میکرفون هم داشته باشه ولی همین و بس.
وقتی به چنین دیوایس قدرتمند و کارایی فکر کنید که بدون هر گونه قابلیت گجت گونه بی ارزشی فوق العاده با ارزش است و برنامه های واقعی مثل فوتوشاپ ،افتر افکت ، ایلستوریتور و تری دیمکس ، رو ساپورت میکنه اونوقت میفهمید چقدر پول مفت توی شکم اپل و سامسونگ ریخته اید. 12 رتبه بعدی جدول بماند.

rayan

۱۳۹۶/۴/۷
راستی اگه گوشیه هنگ‌تی‌سیت مثل خودت هنگ نمیکنه بزن آمار فروش سامسونگ رو در امریکا ببین بیش از 100 برابر هنگ‌تی‌سی فروش داشته حتی zte چینی حدود بیست برابر هنگ‌تی‌سی تو امریکا فروش داشته!

rayan

۱۳۹۶/۴/۷
هنگ‌تی‌‌سی هم چون با جی‌ال‌ایکس رقابت داشته اسمشو نزدن جالبه هنگی 100 درصد کاهش فروش داشته یعنی ورشکسته شده :)))))))) اپل جونت از سامسونگ بیشتر کاهش فروش داشته :))))))) در مورد کلاس هنگ‌تی‌سی هم راست گفتی هرکی میبینه میگه از همون ورشکسته هاست :))))

keyhan

۱۳۹۶/۴/۶
امسال هواوی 33 درصد افزایش داشته سامهنگ 4 درصد کاهش. مطمئن باش هواوی و شیائومی از سامهنگ تو فروش جلو میزنن اونوقت شمام میگین کمیت دلیلی بر کیفیت نیست. من اثری از موتورولا گوگل پیکسل هم نمیبینم. درحالی که با کلاس ترینو بهترین گوشی های دنیا موتورولا بلک بری پیکسل و اچ تی سی هستن که تعداد بازار فروششون کمه و خاصن. مهم اینه که امریکاییا انبار اچ تی سی رو تو کشورشون خالی کردن ولی یه دونه هواوی یا سامهنگ نمیخرن حالا چینو هند که نصف جمعیت جهانو دارن بزار برن هواوی و سامهنگ بخرن. مهم خاص بودنو سلیقه آمریکاییه. یو11 پیکسل موتو زد و بلک بری کی وان. اینا بهترینن